Welkom bij Keunst & Kids
 
 

 
 
Blog
Dubbele laag stof op de knie.

Dutch dream design is een leuk stoer merk wat wij een aantal jaren geleden ontdekten, eerst hadden ze alleen broeken voor jongens inmiddels is daar ook prachtige meiden mode aan toe gevoegd.

Broeken van mooie zachte Jogg Jeans een spijkerstof met een jogg binnenkant , inmiddels naast DDD ook door ons verkocht van het merk Cars.

Dutch Dream Denim heeft bij hun broeken een dubbele laag stof op de knie, We vragen ons altijd nog af waarom we dit unieke idee nooit zelf hebben kunnen bedenken??

Met al die moeders die hier komen.. Nou !! het is weer zover. Weer de knie uit de broek, deze week de tweede al , ik snap er niks van en ook altijd op 1 kant " Ja moeders dat is voor vele kinderen(vooral jongens) een veel voorkomend iets, lekker spelen op de grond en glijden door de gang op school.

Maar gelukkig koop je tegenwoordig broeken met licht versleten plekken of zelfs gaten dus is het niet erg om een broek te laten herstellen, een stukje jeans erachter( bij k & K voor €5,95) en de broek kan nog een tijdje mee al zou het alleen zijn om te spelen.

Maar om terug te komen op het begin van het verhaal, het merk Dutch dream denim heeft dus die dubbele knie in de collectie, deze zondag gaan we naar de beurs Kleine Fabriek en hopen dat we jullie na afloop weer leuke tips en trends kunnen melden.

Groetjes Tjitske.

 
Blog. Hip met de tijd mee.

In deze tijd van social media etc , moet ook Keunst en Kids meegaan, dus afgelopen Zondag gewapend met de labtop op schoot op de bank.

Webshop updaten nieuwe spullen erop , zomer online omdat er vanalles binnen komt, al begrijp ik dat als je naar buiten kijkt je JE daar niks bij voor kunnen stellen.maar toch werkt het zo in de MODE, tevens kaarten bestellen voor de Kleine Fabriek dit is een kinderkleding beurs in A dam, waar je de trends etc voor komende winter 15/16 kunt zien ,oppikken.

Hier worden ook lezingen /seminars gegeven, ik dacht me hier dan maar eens in te verdiepen.

En ja ook 2015 ook veel via Het Net, Blog schrijven, mensen op de hoogte houden wat er zoal gebeurt daar in Berltsum op de Bitgumerdijk.

Krijg nog altijd vragen , kun je hier een rits in laten zetten? Verkoop je ook stof ? Dameskleding???leuk nooit geweten .

etc en omdat niet iedereen Facebook gebruikt, hebben we besloten een paar x per WK wat op onze website te "BLOGGEN.

Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden en natuurlijk moeten we het schrijven (bloggen) nog leren, maar we gaan ervoor.

Tot snel Tjitske .

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

 
 

Onze merken:


Veel stoffen, fournituren, ritsen van OPTIE of YKK garen van Duet .


Keunst & Kids - Bitgumerdyk 2- 9041 CC Berlikum of 06-16626692

FACEBOOK:alt

 
 
(C) 2013 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN KEUNST & KIDS BERLTSUM ism HJKOOISTRA WEBDESIGN BERLTSUM