Welkom bij Keunst & Kids
 
 

 
 
Blog
ZOMER

Laten we genieten van wat het WEER ons gaat bengen.

Eindelijk die winterjas uit ??en de benen bloot .

In de winkel veel leuke jurkjes en rokjes voor de dames van bv Tante Betsy en King Louie en Dutch Design Bakery.

Waar de legging niet meer onder hoeft.

Ook voor de meisjes en tieners jumpsuits en jurkjes van Salty Dog en bv Someone , in het lang of in het kort.

maar ook voor de nog iets  frisse dagen leuke vestjes, voor de jongens ook keuze genoeg in broeken .spijker of een kleur.

in combi met bv leuke shirts van Stury, Salty Dog en bv Molo.

graag tot ziens bij KEUNST en KIDS of KOEKELOERE online 

 
zomer

ZOMER  zou het nu dan echt doorzetten ???

In de winkel hebben we al sinds januari/februari  korte broeken liggen, waarvan ik moet zeggen er ook al best veel verkocht is .

Men wil toch wel die leuke broek alvast in huis voor als het weer toch onverwachts omslaat en dat is in Neerland heel goed en snel mogelijk.

Zo zegt Piet we krijgen zomer en zo staat s morgens het ijs weer op de autoramen.

Maar al die zonuren die we al gehad hebben pikken we maar weer mooi mee, je wordt er vrolijk van, de buitenduer van de winkel kan weer lekker open en de rekken met kleding naar buiten, het geeft zoveel meer gezelligheid.

We zijn ook al weer druk met Party,s in de weer, s avonds op pad met de auto vol kleding en gezellig bij iemand thuis een winkeltje maken waar uitgenodigde dames een avondje komen shoppen.

Wat ook al in de agenda staat zijn enkele buiten markten  bv op 10 mei  bij de vrouwbuurtster molen tijdens de molendag en tevens in Mei de lammetsymet in st Anna parochie en de midzomermarkt in juni in Berlikum.

Door de storm was het buitenbord van Keunst en Kids stuk gegaan, deze wordt deze week vervangen door een nieuwe en om het geheel compleet te maken heb ik daarom afgelopen maandag ook de buitenmuur van de winkel een opfrisbeurt gegeven, dus daar kan het niet aan liggen.

Ik zou zeggen kom gezellig langs en kijk wat Keunst en Kids allemaal te bieden heeft NIEUW MERK voor de Dames ........TANTE BETSY..........  graag tot ziens op woe t.m zaterdag bij Keunst en Kids in berlikum of 24/7 bij Koekeloereonline.nl

 

 
Voorjaar/zomer ??

We gaan wat mode betreft alweer op naar het voorjaar /zomer , de korte broeken/ shorts en zomerse jurkjes hangen alweer in de winkel.

Zelf zie ik dit liever een maandje later, in januari zie je al de eerste dozen binnen komen, hemdjes, korte broeken, jurkjes met spagetti bandjes , de ene klant is klaar met de winter en is aan deze mode toe, al ligt het dan ook nog een maandje in de kast.

De andere klant stort zich nog liever op de winterkleding die natuurlijk ook nog in de winkel hangt al is het dan vanaf nu wel voor 50% van de afgeprijsde prijs.

Want er moet ruimte komen, ruimte om al die zomer items weer kwijt te kunnen.

Dus afgelopen week de winkel maar weer veranderd zodat we achterin nog een stuk winter hebben en de winkel voorin al helemaal licht en vrolijk gekleurd is van al die zomerkleding.

Deze week is het Vakantie vele mensen zijn op de wintersport en een aantal naar de zon.

Voor de thuisblijvers : Shoppen bij Keunst en Kids   jaaaaaaaaa en wat?? WINTER of juist al ZOMER???? nou we hebben beide nog. ik zie jullie graag deze week.

TOT ZIENS bij Keunst en Kids woe t.m vrijdag  .10-12 13-17.30 en zaterdag 10.00-16.00 uur 

 
Winter 2016

afgelopen weekend , waren we naar de kleine fabriek ..de kinderkleding beurs in Amsterdam.

Altijd weer een hele leuke dag, veel kijken ...trends voor de winter 2016/17

nieuwe merken bekijken, of er iets wat een toegevoegde waarde is voor Keunst en Kids

Deze x niet echt nieuwe merken gezien, wel de merken die we al hebben en deze zomer nieuw in de winkel hebben als O Chill.

Wat ons opviel voor de winter 2016/17 dat de dierenprints blijven, in kleding maar ook in schoenen, zilver , stippen en sterren blijven het ook altijd goed doen.

Ook gaan ze het toch weer proberen met de geruite blouses, en natuurlijk altijd weer veel denim.

Zachte stoffen blijven , het moet gewoon lekker zitten, je moet er lekker in kunnen spelen, chillen etc en dan ook nog goed uitzien.

De broek mag skinny zijn, maar een lekker jogg is ook acceptabel.

Nou je leest wel dat het weer gevarieerde mode wordt voor elk type wel wat, houd onze site in de gaten en wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in de MODE.

Tjitske

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

 
 

Onze merken:


Veel stoffen, fournituren, ritsen van OPTIE of YKK garen van Duet .


Keunst & Kids - Bitgumerdyk 2- 9041 CC Berlikum of 06-16626692

FACEBOOK:alt

 
 
(C) 2013 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN KEUNST & KIDS BERLTSUM ism HJKOOISTRA WEBDESIGN BERLTSUM